Geslachtsbepaling 2D

Bij het Echopunt kun je vanaf 14 weken zwangerschap een echo laten maken om het geslacht van je kindje te bepalen.

Je krijgt hiervan een aantal foto’s mee op glossy papier of we zetten deze op een Echopunt USB stick. Je kunt vooraf bij de echoscopist aangeven of je direct het geslacht wilt weten of dat je deze in een gesloten envelop mee wilt nemen.

Kosten 2D geslachtsbepaling echo (15 min)  € 52.50
USB stick Echopunt  € 6.00

De echo dient na afloop betaald te worden via pin. 
Bel voor het maken van een afspraak op werkdagen tussen 09:00 – 15:30 uur : 020 463 06 61. 

Bij een geslachtsbepaling  kan er geen 100% zekerheid gegeven worden. Het Echopunt of de echoscopisten kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor een eventuele onjuiste beoordeling van het geslacht. 

De pretecho is geen medisch diagnostisch onderzoek, er  wordt niet gezocht naar afwijkingen bij moeder of kind. Het Echopunt of de uitvoerend echoscopist kan niet aangesproken worden op achteraf gebleken afwijkingen.  Indien je al op de hoogte bent van (vermoedelijke) afwijking(en) dan dit graag voorafgaand aan  de pretecho doorgeven aan de echoscopist. Uitspraken die gedaan zijn tijdens of na de echo mogen op geen enkele wijze worden uitgelegd als medische beoordeling. De medische verantwoordelijkheid voor de zwangerschap blijft bij de behandelend verloskundige/ arts liggen.